divendres, 30 d’octubre de 2015

Inactivitat del blog

Volem demanar disculpes per la demora en la resposta de les consultes online ja que, per motius personals de les integrants del blog hem estat inactives durant un temps.

Tractarem d'anar responent els formularis que ens han anat arribant però com diem, ambdues tenim els nostres treballs i dediquem el nostre temps lliure al blog així que no podem fer-ho amb la rapidesa que voldríem.

També volem remarcar que els comentaris que es realitzen en els articles no es contesten per la nostra banda, la intenció dels mateixos és que pugueu compartir experiències i informació, així doncs, si voleu assessorament respecte a una situació personal heu de dirigir-vos a la pestanya de consulta online, enviant el formulari que trobareu en aquesta pestanya.

Finalment recordar-vos que Zaida Egea Ramírez (número de col·legiada del COPC 20034) disposa d'un servei online de tractament. Per a més informació us deixem la pàgina web del servei: www.e-adicciones.com

Dit això, demanem disculpes i intentarem solucionar aquesta demora, i agraïm la paciència i la confiança dipositada en nosaltres.


Una cordial salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.